In the world’s rainforest, nearly 1 hectare is destroyed per second. This adds up to nearly 31 million hectares per year; the size bigger than Poland. As a result, the environment is being damaged: 137 species of wildlife are becoming extinct per year. Humans are benefiting from this destruction by making a profit off logging and making cheap products.
Answer:
by the stock of superlatives the author means the group of people who were superlative or of high post or standard in the audience.
And the sentence means that the person exhausted or astonished the minds of his audience that even the superlatives were surprised by his lecture and was....as said the first after Desmond Tutu in 2008 to get a standing ovation or the highest standard of applause to him.
Answer: WOAH that’s insane
The correct option is A.
In the passage given above, sentence 1 and 2 introduced the main idea of the passage while sentence 3 to 6 serve to add supporting details to the main idea that has been introduces. The sentences throws more light on the physical description of the cottage.