1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tatyana61 [14]
3 years ago
9

When i throw a ball in the air at what point will it have the least kinetic energy?

German
1 answer:
Cloud [144]3 years ago
3 0
When it's at the very top 
You might be interested in
How would I respond to "Was braucht man oft für Matheklasse?"
san4es73 [151]

Answer:

You would answer “Man braucht…” .

Explanation:

You answer “Man braucht…” because it makes more sense but “Ich brauche…” would also work I’m pretty sure.

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
75A. Спиши предложения, вставь пропущенные буквы.
VARVARA [1.3K]

mother russia forever!

4 0
3 years ago
Y = x² – 5x + 21 <br> y=6x -9
mihalych1998 [28]

Answer:

6x - 9 = x^2 - 5x + 21

6x = x^2 - 5x + 30

11x = x^2 + 30

6 0
3 years ago
Findet ihr mich alle hübsch?
Dahasolnce [82]

Answer: Ja, du bist schön! Yes you do u are beautiful!

Explanation:Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag des Lernens! ( Have a brilliant day of learning)- Lily ^ - ^

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Wir werden dann nach rechts _________.<br><br> reisen<br> sitzen<br> abbiegen<br> singen
    14·2 answers
  • Hello , I need help with my homework
    15·1 answer
  • German word staatsbrauerei rothaus meaning
    5·1 answer
  • Poseso por el cual desaparecen las especies a través del tiempo​
    11·1 answer
  • How do I say.. I'm<br> Watching television in German?
    8·2 answers
  • Er kann nicht kommen. er muss lernen. (weil)
    11·2 answers
  • How.do.you say I don’t like to read in German 
    11·2 answers
  • 3. Translate Information What does a negative<br> value for acceleration mean here?
    5·1 answer
  • Erganzen Sie; <br> Wo (arbeiten) du? Bei Siemens?<br> Ja,ich
    9·1 answer
  • Which has more air resistance: a flat sheet of paper or a paper airplane? (1 point)
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!