The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Anything which is not stable (unlikely to move) is unstable.
Answer:
In its current form, Moore's Law states that the amount of transistors per semiconductor should double every two years without added cost, allowing the computer industry to offer more processing power in lighter and smaller computing devices for the same amount of money every two years.
Explanation:
Question 1: Three animals on a journey
Question 2: Three animals risk their lives to return home
Question 3: It points out that walking is a good introduction to exercise for beginners
Question 4: Walking is too easy for those who exercise regularly
Question 5: Walking is low impact, requires no fancy equipment, less likely to cause injury.
Question 6: That makes walking a simple activity for those new to exercise