Answer:
All is about paragraph
You have to read the paragraph
Ok
Answer:
i sadly dont know what words are in the passage, so if this dosent help just comment the passege but here goes nothing ig...
Explanation:
look for descriptive words that describe whats around the setting such as smells colors or objects
Its form of mining that uses high-pressure jets of water to dislodge rock material or move sediment.This means that where farmers put their crops,it will have to be where there was no hydraulic mining because the ground might collapse because there are no rocks holding up the ground
Answer:
neither of the above because it is not true