Answer:
Mattie and Grandfather learned about worsening condition of the city due to yellow fever.
Explanation:
Fever 1793, is historical novel written by Laurie Halse Anderson
. The novel is about yellow fever, an epidemic, that consumed many lives in Philadelphia in 1793. The novel revolves around the life of Mattie and her family during this epidemic period.
<u>In Chapter 8, when Mattie and Grandfather visited the newspaper office they learned that the condition is worsening in the city due to the yellow fever. And, that people are leaving the city and fleeing to other states. They also learned that death toll are expected to rise in Philadelphia.</u>
On the way back to home, Mattie and Grandfather encountered with a man carrying Mattie's mother's corpse.
Answer: I think its B my SC is tavarus underscore 14
Explanation:
Answer:
The similarities between the Māori myth and the Haida myth one or more children and unhappiness about darkness.
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1