Answer: From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience?
Explanation:
Fred Hampton was an activist. Activist play one role in the society and that's speaking out the wrongs in government. In doing such, they might be attacked by the ruling government or those benefitting from the government. In most cases, they might be set up for death and people may not really know but would just hear that an activist was killed
From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience
Answer:
Television is good for you because it can teach you important values or life lessons. For example, you might be watching a historical show or another show, these shows have lessons to them that could teach you important skills for your future. Television can also increase your intelligence and knowledge, such as if you were to learn about a show that teaches you about Africa or Asia. Television can be educational and a good learning tool to use, and is quite helpful. Although television may be thought as a bad influence to children, it could really help people.
Explanation:
Hope this helped :) (If you want you can elaborate to this)
Answer: Populism from the Latin word "Populus," which in translation would mean the people.
Explanation:
Similar to the notion of democracy, populism implies a rule that is in the service of the people. It is the opposite of government, which includes in its interest group a small group of people whose interests are defended, which is the case with aristocracy and plutocracy. And if they are similar synonyms, democracy today implies positive connotations in public, while populism is taken in the context of the negative.
This is because the strategy of populism is based on using the sensibilities of society, their essential life issues for political purposes. For example, it is possible to take two groups, which are separated by different antagonisms. On the one hand, it is an ordinary people and on the other a corrupt elite who argue that politics should be an expression of the will of the people
<span>Economic, social and political structures differed significantly between the two regions, and these disparities only widened in the 1800s. In 1861, the Civil War erupted between the two sides, and much of the conflict surrounded sectional differences. Once the war ended, reconstruction lessened some sectional disparities but increased others.</span>
Answer:
(3)Great Britain did not have the resources to maintain an empire after World War II
Explanation:
Great Britain was not defeated in WW2,so that makes choice 1 wrong.
2 is wrong because the Treaty of Versailles was signed after WW1,not WW2.
4 is wrong because India did not support the Axis Powers.
This means that 3 is the only answer left aka the correct answer.
Mark me brainliest if I helped:D