Answer:Yes
Explanation:
People is the noun, believed is the verb, and him is a direct object.
It is A) woman because that is the noun right before the adjective clause.
I suppose this question is open to interpretation.
If I was locked in a chair, having mundane and souless music such as Robbie Williams, Mumford and Sons, or, God help us, Coldplay pumped into my ears on repeat I would go crazy rather quickly.
But there are other songs that I've listened to for years and yet still feel I'm listening to a new song each time. Estranged by Guns n Roses is one such song. The studio version has never changed. Not one bit. It's exactly the same as it was when I heard it all those years ago. But I've changed and my understanding of music and of the world have grown.
Take, in comparison, any pop song, single-layered, disposable. Coldplay are the masters of the mundane. Less cultured musical minds think they're wonderful. A Sky Full of Stars? That must be deep. Only the sky is full of stars, like the sea is full of fish and the grass is green. Such weak lyrics stand to drive me crazy in short time. There are no layers, no substance to work with.
Anyway, I didn't fully understand the question so I thought I'd take the chance to take a dump on Coldplay and pay a tribute to Guns n you Roses.
After reading the passage about Tantalus, we can conclude the following about him:
Tantalus most likely wished he had friends.
<h3>Who is Tantalus?</h3>
- Tantalus is a Greek mythology character. As a matter of fact, it is from his name that the verb "tantalize" is derived. Tantalus was the son of the god Zeus with a nymph and, for that reason, he was friends with the gods and allowed in heaven.
- However, Tantalus used his access to heaven to sin against the gods. He stole nectar and ambrosia from them to give to humans. He also killed his own son and served him for the gods to eat to test the gods.
- For that reason, he was punished by being imprisoned in Hades, a mythological hell, where he could not reach the water and the food that were right in front of him.
<h3>What can we infer from the passage?</h3>
- The passage says that the night Tantalus spent with fellow mortals was glorious. He was happy because he felt as if he had actual friends. With that piece of information, we can infer that Tantalus wished he has friends, that he craved this sort of intimacy with other mortals.
Learn more about Tantalus here:
brainly.com/question/24291610
Answer:
B. a national newspaper is correct
Explanation: