1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Otrada [13]
3 years ago
6

German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe

rs or I'll report you!!
Choose a logical response: Wie sieht Richard Kohl aus?

Er isst Obst
Er ist braunhaarig und sieht jung aus
Er sieht gern fern
Er ist deutsch

Choose a logical response: Was ist deine Lieblingsfarbe?

Kaffee
Groß
Blau
Heft

Wie heißt "small" auf Deutsch?

klein
weit
schlank
stark

Translate: They look colorful.

Sie sieht jung
Sie sehen farbig aus
Sie sieht stark
Sie sehen gern fern

Translate: How do I look?

Wie siehst du aus?
Wie sieht aus?
Wie sehen Sie aus?
Wie sehe ich aus?

Translate: Are you all new here?

Seid ihr neu hier?
Seht ihr?
Bist du neu hier?
Wier bist du?

Translate: Who watches TV?

Was seht fern?
Wo siehst du fern?
Wer sieht fern?
Wer seht fern?

Translate: She looks pretty.

Sie seht schön
Sie sieht schön aus
Sie sieht gern aus
Sie sehen fern aus

Translate: Are there shops on the Rhine?

Sind sie Schiffe auf dem Rhein?
Gibt es Schiffe auf dem Rhein?
Sind da Schiffe auf dem Rhein?
Seid ihr Schiffe auf dem Rhein?
German
2 answers:
erastova [34]3 years ago
5 0
In answer to Wir sieht Richard Kohl aus - it’s Er it’s braunhaarig bud sieht jung aus. The reason is that is the only one that explains what he looks like.

In answer to was ist seine lieblingsfarbe - it’s Blau that’s the only color
Fed [463]3 years ago
4 0

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

You might be interested in
What is sarcastic and sophisticated​
Ghella [55]

Answer:

sarcasm bites

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
What does "ich" mean?
LenaWriter [7]
Getting an iChhy feeling
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Przekształć zdania na stronę bierną.
katrin [286]

Answer:

down field eggnog Evita aloud bowel obstruction to get to the to pick a few weeks back I have been there done and I'm so excited about this and thought I had the chance you have studied and I was going through my and he is going well and have to do that and I'm so excited about this and thought I had the chance you have studied and I was going through my and he is going

7 0
3 years ago
Stacy just had her credit card stolen, she called and reported it
Anna11 [10]

Answer:

the answer is one point

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Y = x² – 5x + 21 <br> y=6x -9
mihalych1998 [28]

Answer:

6x - 9 = x^2 - 5x + 21

6x = x^2 - 5x + 30

11x = x^2 + 30

6 0
3 years ago
Other questions:
  • The German researcher Victor Hanson is associated with:
    14·2 answers
  • Identify the element present in each star
    10·1 answer
  • You are my best friend ever
    5·2 answers
  • Pleasee help me last word is madchen ❤️........
    6·1 answer
  • Ummm what am i sapposed to do
    7·2 answers
  • Decide if the following sentence is grammatically CORRECT or INCORRECT.
    13·2 answers
  • Class 10th routing in home study
    8·1 answer
  • Are we alone in the universe?
    5·1 answer
  • Fröhliche Weihnachten<br> Schöne Feiertage
    5·2 answers
  • I've been studying german for 2 years, i still don't know how to use the correct 'the' (der, die or das). can someone explain it
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!