He was a promintent American abolitionist,author an orator.
Answer:
The author explains that, even after Trujillo was killed, her parents continued to fear the dictatorship.
Explanation:
A ghost delivers a supernatural kiss of death
Answer:
The second scene lightens the seriousness of scene one.
Explanation:
This question is about "A Midsummer Night's Dream."
In Act 1, we are presented with the difficulties that the couple Hermia and Lysander, although they are in love, cannot be together, because Hermia is promised mating to another man. If Hermia does not marry this man, she must be severely punished and sentenced to death or life imprisonment. Although this part shows a very serious matter, the second scene relieves this feeling, showing the couple's plans to escape Athens, freeing Hermia from this horrible punishment and allowing them to live together.
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.