Answer:
i would gladly answer if only i had a summary of the story and his achieving purpose! please give a summary or copy and paste it, and ill answer!
Explanation:
The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.
<h3>What is a supporting detail?</h3>
Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.
The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.
Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.
Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.
Learn more about supporting details here:
brainly.com/question/11669714
#SPJ1
Answer:
Saint Nicholas is Santa Claus
it is said that he delivered present to every child in his town even though it was against the law to give gifts to others in that town the law enforcers tried locking everyone's doors and windows they even tried locking Santa Claus inside but somehow he always delivered all of the gifts that why there is a fable that he comes down chimneys in all shapes and sizes .
B. Two fast and trunkless legs of stone / stand in the desert... near them, on the sand, / Half sunk, a shattered visage lies