Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
The correct answer I believe is D
Answer: in explanation
Explanation:
"The Mongol Empire under Genghis Khan started the conquest with small-scale raids into Western Xia in 1205 and 1207. By 1279, the Mongol leader Kublai Khan had established the Yuan dynasty in China and crushed the last Song resistance, which marked the onset of all of China under the Mongol Yuan rule.".
Yes it is very successful
The answer your looking for is b