Answer:
D
Explanation:
Because you have to take the notes sum it up and ask questions about it
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
A I l love cheese!
yea because only one subject and predicate
<span>A literary critic's analysis of the characters and their contrasts in the play. I would say this would be the best source since presumably the literary critic would be trained in Shakespeare's plays and would be used to writing analyses from long experience doing them whereas students would not have that much experience with his plays most likely.</span>
Answer
The mechanical hound was no in the cage
Explanation:
When Montag goes to the firehouse the mechanical hound is gone.