I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
In his 2008 article for the New York Times, James Gleick talks about "the gloom that has fallen over the book-publishing industry" to describe the the negative impact of digitalizing books in the book-publishing industry.
In this article he describes the already decline in paper-books sales due to the rise of digital platforms such as Kindle, epub, etc, and how the future of book-publishers looked grimer because of an agreement between authors, publishers and Google to allow the scanning and digitalizing of books to make them accesible in website and digital platforms.
This agreement would be dramatic for the sectors of the book-publishing industry dealing with marketing, archiving and distributing physical paper books.
Answer:
A.
Explanation:
Washington issued a public proclamation on August 7, giving his former Revolutionary War aide-de-camp and current Secretary of the Treasury Alexander Hamilton the power to organize troops to put down the rebellion.
Answer: I would say B
Explanation: Because I know that A and D are true and I'm pretty sure that Texas Merchants did vote against the secession, as the people of Texas did vote against the secession which is another reason why I think B is the correct answer.
They wanted Panama to become independent from Colombia so they could build the Panama Canal.