Answer:
we I think it is negative or I didn't want to leave now
Answer:
The flood plains make agriculture possible because it provides fresh water and it is the most fertile land.
Explanation:
floodplains are usually very fertile agricultural areas. Floods carry nutrient-rich silt and sediment, and distribute it across a wide area. floodplains are flat and often have relatively few boulders or other large obstacles that may prevent farming.
Answer:
The correct answer is -Charlie Chaplin was a famous entertainer in the early 1900's.
Explanation:
The word from the passage that gives the best indication of the speaker's tone would be : scream
which gives the passage some sort of anxious/desperate tone with this sentence : his shadow shouts on a nightmare scream
hope this helps