a) animation this is a video made up of sever still images played together very fast
Answer:
Both affirm that ideas in the text have been proven by previous experience.
Explanation:
The author always tries to appeal audience with its artwork. Both the passages have similarities in their ending in a way that both the texts have proven past experience to affirm and back their ideas. This makes passage more appealing to the audience as the text is backed by some factual events.
Many corporations and individuals use debt as a method of making large purchases that they could not afford under normal circumstances. In a debt-based financial arrangement, the borrowing party gets permission to borrow money under the condition that it must be paid back at a later date, usually with interest.