1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
shutvik [7]
3 years ago
6

Anybody know ? I need an answers to it ASAP can somebody that’s willing to help thanks guys.

Mathematics
1 answer:
charle [14.2K]3 years ago
7 0

Answer:

Financing to education

Step-by-step explanation:

Lyndon Johnson was the 36th president of the United Nations. He introduced democratic reforms in the 1965 which came to be collectively known as the Great Society Program. These reforms included civil rights legislation, consumer protection, healthcare and funding of education.

<h3>Hope this helps!</h3>
You might be interested in
Order the numbers from least to greatest: -6, 5, -5, 6, 0
Arturiano [62]
-6,-5,0,5,6 that is the order from least to greatest
3 0
3 years ago
Robert collected 330 aluminum cans. If 100 aluminum cans weigh 4 pounds, and the recycling center is paying 25 cents a pound, ho
labwork [276]
First, determine the weight of 330 cans with the given conditions,
                    (330 cans) x (4 lbs / 100 cans) = 13.2 lbs
Then, the price is determined by multiplying this weight to the price that the recycling center is paying,
                         (13.2 lbs) x (25 cents / lb)  = 330 cents = $3.3
Thus, Robert will be paid $3.3. 
4 0
3 years ago
Gavin is moving into a new apartment that has a kitchen with an area of 50 square feet. If the area of the kitchen is 10 square
Alexxandr [17]

Answer:

40 sq ft

Step-by-step explanation:

50-10=40

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Translate the sentence into an equation. Two less than the product of 9 and a number is 7. Use the variable b for the unknown nu
Hitman42 [59]
9b - 2 = 7
9b = 9
b = 1

Answer:
b = 1

Hope this helps you!
6 0
3 years ago
PLEASE HELP ASAP, ABSURD ANSWERS GET REPORTED GOOD ANSWERS GETT BRAINLIEST +30 POINTSS, PLEASE ANSWER ASAP
makkiz [27]
15. The same polar coordinate as point P will be arrived if: (1) a full rotation of 2nπ is performed or (2) a rotation of (2n+1)π is performed and r is negated. Among the choices, we can see exactly one option with coordinates that follow these two rules, and it is choice A.

ANSWER: A. (1, pi divided by 3 + 2nπ) or (-1, pi divided by 3 + (2n+1)π)

16. To convert the coordinate (3, -3) to polar, we just let x be rcosθ and y be rsinθ. We can get r by solving r^{2}=x^{2}+y^{2} while we can get θ by solving for \theta=arctan(\frac{y}{x}).

r^{2}=(3)^{2}+(-3)^{2}
r=3sqrt(2)

\theta=arctan(\frac{-3}{3})=315degrees

Therefore, one pair of polar coordinates would be (3 square root of 2, 315 degrees) and another one would be (-3 square root of 2, 135 degrees) [note the rule we stated in number 15].

ANSWER: A. (3 square root of 2, 315 degrees), (-3 square root of 2, 135 degrees)

17. Based on your definition that the graph is "circular" with some indentation on the left toward the origin, we can only deduce that the limacon with the form r = a + bcosθ has a value of a that is greater than b. Looking at the choices, our options will be narrowed down to 2 (B and D). Among these, a graph that will look like a circle would be a convex limacon and a limacon of this kind would require that the value of a should be greater than or equal to the value of 2b. Therefore, this will narrow down the answer to option D.

ANSWER: D. r = 4 + cos θ

18. To test for symmetry about the x-axis, we replace the variables r and θ with r and -θ respectively or -r and π-θ. The equation will be symmetric if it will be unchanged (i.e. the same points will still satisfy the new equation).

r=4-4cos\theta
r=4-4cos(-\theta)
-r=4-4cos(\pi-\theta)

If you examine closely, the same set of points will satisfy the equations above. Therefore, the equation is symmetric about the x axis.

For symmetry about the y-axis, we replace r and θ with -r and -θ.

r=4-4cos\theta
-r=4-4cos(-\theta)

Unfortunately, the equation was changed upon substitution therefore we know that it is not symmetric about the y-axis.

For symmetry about the origin, we just replace r and θ with -r and θ respectively.

r=4-4cos\theta
-r=4-4cos\theta

These two equations are not also similar so no symmetry about the origin is exhibited. 

ANSWER: B. x-axis only

19. Let's consider the general form of the ellipse: \frac{x^{2}}{b^{2}}+\frac{y^{2}}{a^{2}}=1.

From the problem we know that a is equal to 58 since we are given the fact that the height of the tunnel is 58ft. To find b, we use the fact that the point (21,29) is a point on the ellipse as stated in the problem.

\frac{x^{2}}{b^{2}}+\frac{y^{2}}{58^{2}}=1
\frac{21^{2}}{b^{2}}+\frac{29^{2}}{58^{2}}=1
\frac{21^{2}}{b^{2}}+0.25=1
441=0.75b^{2}
b^{2}=588

ANSWER: \frac{x^{2}}{588}+\frac{y^{2}}{3364}=1

20. For this item, we follow similar rules stated in item #18. To test for symmetry, we need to examine if the equation will remain unchanged after performing substitutions. 

r=4cos5\theta

x-axis:
r=4cos(-5\theta)
-r=4-4cos[5(\pi-\theta)]

y-axis:
-r=4cos(-5\theta)

origin:
-r=4cos5\theta

If you examine the equations, you'll see that it is only symmetric at the x-axis.

ANSWER: The equation is symmetric about the x-axis.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • List three measurements
    8·2 answers
  • Find the area of the shape shown below.<br> 12<br> 4
    13·2 answers
  • HELP PLEASE QUICKLY!!!!
    15·2 answers
  • What is the theoretical probability of rolling anything other than a two on a fair six sided die?
    8·1 answer
  • Please help explanation if possible
    12·2 answers
  • 2 3/4- (-1/4)<br> Anyone have the answer ty
    9·2 answers
  • need explanation on answer: Cameron makes a quilt design using four congruent triangles as shown below. 4 connecting congruent t
    13·1 answer
  • what happens to the graph when a zero is repeated vs when a zero is not repeated? Use y=(x-3)^2 and y=x-3 to explain.
    13·1 answer
  • A bean salad has 20 beans in all. It is made up of:
    8·1 answer
  • Use a protractor to draw a pentagon so that the bottom side is horizontal and the left and right sides are perpendicular to the
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!