I believe the answer is B
Answer:
C). Behavior.
Explanation:
In the context of Juan A. A. Sedillo's short story titled 'Gentlemen of Río en Medio,' respect is the value that an individual attains through his polite and abiding behavior. The message is conveyed through the gentlemen and his nobility who denies taking the additional amount and sticks to his morality. <u>Through his behavior, the author pays constant emphasis on displaying the significance of community and morals over money which highlights that the collective welfare of the community has a higher value than the individual gain</u>. Thus, this shows that respect is earned through honorable behavior and hence, <u>option C</u> is the correct answer.
Answer is B population growth
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
Answer:
Thrifty
Explanation:
I would've chosen cheap at first but then thrifty means being cheap and using it for a cause, not wastefully. So that's why it best fits that sentence. Hope this helps!