The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".
C it makes the most sense
Answer:
The correct option is 4) The author uses it to foreshadow the friendship at the end of the story.
Explanation:
After the conflicts escalates during the climax of the story and is resolved as the story concludes, it has given Colin a chance to know who his true friends are in the light of events that transpired. This way, the author provides a "happy ending" that a majority of the readers crave.
There was a boy who lived with the Dursleys and lived under the stairs. He got a letter that he should go to Hogwarts. Yet the Dursley’s would not let him go. A big guy named Hagrid came and knocked down the door and took Harry Potter. He met two people Hermione granger and Ron Weasley, he got put in Gryffindor so did his friends. There was a bad guy and they took him down?