E. Pantheism 1.
C. Untouchable 2.
F. Pax Sinica 4.
G. Great Wall 5.
D. Himalayas 7.
A. Confucius 3.
B. Shang 2.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
True
Explanation:
The Townshend Acts were a series of measures, passed by the British Parliament in 1767, that taxed goods imported to the American colonies. But American colonists, who had no representation in Parliament, saw the Acts as an abuse of power. The British sent troops to America to enforce the unpopular new laws, further heightening tensions between Great Britain and the American colonies in the run-up to the American Revolutionary War.
Answer:
Grant was more methodical while Lee had more tatical plans
The viewpoint held by Hispanic-American horticultural laborers prompted the formation of the United Farm Workers is ranch specializes expected to compose keeping in mind the end goal to deal with homestead proprietors.
I hope the answer helps.