Jefferson’s passage on slavery was the most important section removed from the final document. It was replaced with a more ambiguous passage about King George’s incitement of “domestic insurrections among us.” Decades later Jefferson blamed the removal of the passage on delegates from South Carolina and Georgia and Northern delegates who represented merchants who were at the time actively involved in the Trans-Atlantic slave trade. Jefferson’s original passage on slavery appears below.
Jefferson’s passage on slavery was the most important section removed from the final document. It was replaced with a more ambiguous passage about King George’s incitement of “domestic insurrections among us.” Decades later Jefferson blamed the removal of the passage on delegates from South Carolina and Georgia and Northern delegates who represented merchants who were at the time actively involved in the Trans-Atlantic slave trade. Jefferson’s original passage on slavery appears below.
Answer:
Most of the populations of countries in East Africa earn their livelihood through agricultural activities because the region has a high percentage of people living in rural areas. Large families fuel an ever-increasing rural-to-urban shift in the population, causing the cities to grow at an unprecedented rate.
Explanation:
The Enabling Act allowed the Reich government to issue laws without the consent of Germany's parliament, laying the foundation for the complete Nazification of German society. The law was passed on March 23, 1933, and published the following day.
The answer would be the caste system because Hinduism uses it and Buddhism does not.
Answer:
C. The Federalists and the Anti-Federalists.
Explanation:
A political party can be defined as an organized group of individuals (people) who presumably share common political aims, goals, vision, ideas, and strategies on how a country should be governed.
Additionally, a political party refers to an organization that is capable of raising an unlimited amount of money from corporations, unions, associations, businesses, and individuals in order to spend these sums of money to overtly work for its preferred candidate (flag-bearer) or against a candidate belonging to an opposition party. Thus, it is an organization of people sharing similar political ideologies and provides a platform for a chosen candidate to run as its sole representative in an election category.
In the United States of America, the first two political parties were the Federalists and the Anti-Federalists party.
The Federalists party refers to a group of people who were keenly interested in the ratification of the federal constitution of the United States of America in 1787. They unanimously believed and agreed that the Articles of Confederation wasn't adequate or sufficient enough to enhance good governance and serve the needs of the United States of America and as such required a new government having greater powers at the national level.
On the other hand, the Anti-Federalists party strongly believed that there was a need to have a state government with power and a legal document that protect the rights of the American citizens.