He or she does this by using each branch the executive, legislative, and judical branches.
The text in this passage that mostly shows a lack of concern was the refuse dump that was left in the neighborhood
According to the passage there were inadequacies in the method through which refuse was collected.
In this particular area, it was a big problem. The people that lived in the area were made to stay in such pitiable and foul environment.
The area was so bad that there was a fear of sickness and death from this issue. But although the problem was constantly reported to the politicians, nothing was done about it.
Read more on brainly.com/question/13793268?referrer=searchResults
Answer:
Kenjutsu, Karate or Aikido
Explanation:
Answer:
Joseph
Explanation:
Now imagine the situation and try to comply with all clues. You will get. He describes himself as attracted by Girls, Boys uses this name (either to call him or uses as their name), His parents might be tired of him, and probably he was annoying animals, especially pets.
Only a wild guess