Answer: A river
Explanation:
The tiber is a river that flows to Tyrrhenian Sea through Rome. The Tiber is a source of fresh water.
Tiber is drank by both humans and animals. Also, it is used for irrigation purpose to irrigate farms.
<span>For over two hundred years, the reason for New England's Dark Day was unknown.
This represents the main idea because it lets the reader know that the passage is talking about a "Dark Day", where it happened (New England), and the fact that for over two hundred years it was a mystery. It also gives an indication that the mystery will have been solved by the end of the passage. </span>
Answer:
The first portion: Ultimately pointless as it was fierce and acrimonious, means that that it was as much of a waste of time as it was aggressive and fueled by fury. Second they acknowledge that it was not that the couldn't prevent it but they didn't know what happened.
Explanation: