Answer:
It is important for every ethnic group to have understanding and empathy for members of other groups whose backgrounds and living conditions are different from their own. Reading allows students to walk vicariously for a short time in the shoes of others, to feel what they feel, and to empathize with their problems.
Explanation:
Answer:
Answer to the following question is as follows
Explanation:
The main goal of Steinback's novel The Grapes of Wrath is to demonstrate how one family's hardship is representative of many other farming families. He wrote it to show the terrible working and living conditions of California's migrant labourers in the 1930s.
The Grapes of Wrath author John Steinbeck stated that his objective was to "tear a reader's emotions to rags." Steinbeck hoped that readers would be able to experience the lives of the Dust Bowl immigrants with someone he had spent time.
Answer:
the answer is the 3rd option
Explanation:
the words give off bad vibes
The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.