In the passages, the author gives a few details that develop the idea that establishing a colony at Roanoke was going to be difficult because of the Native Americans. The author says, "not all relations between the colonists and the Native Americans were friendly." He expands on this when he states, "some Native Americans were still angry about the colonists' presence and threatened to do battle." The Native Americans who did not want the English colony at Roanoke made it difficult to establish a colony.
Answer:
comma splice
Explanation:
two possible revisions:
Mary Ellen was not following the directions. Therefore, she did not write an appropriate paper.
Mary Ellen was not following the directions; therefore, she did not write an appropriate paper.
The ONLY time that a comma can be used to connect two independent clauses is when it is paired with a coordinating conjunction. The word "therefore" is <em>not</em> a coordinating conjunction; it is a conjunctive adverb (which requires the punctuation as shown in the two revisions above.)
This question is missing the excerpt. I've found it online. It is as follows:
Read the passage from Sugar Changed the World. In Brazil, when word came that the harvest was about to begin, a priest came to bless the mill—and the workers. The blessing was like the whistle at the start of a race, for now everything sped up. Slaves were given long, sharp machetes, which would be their equipment—but for some also their weapons—until the harvest was done. The cutters worked brutal, seemingly endless shifts during the harvest—for the hungry mills crushed cane from four in the afternoon to ten the next morning, stopping only in the midday heat. Slaves had to make sure there was just enough cane to feed the turning wheels during every one of those eighteen hours.
Answer:
The author's choice of hungry to describe the mills support the claim best:
A. by showing the relentless pace that enslaved people had to keep during the harvest.
Explanation:
The mills functioned for eighteen long hours. It was as if they were hungry, meaning they had to be constantly fed. By conveying that idea, authors show us how brutally the slaves had to work. They were not to rest, because the mills did not rest. They had to keep on feeding cane to the mills, relentlessly, until harvest was over. By saying that the mills were hungry, authors create this monster-like image of a creature whose need is imperative. And the slaves were the ones who were supposed to care for that need in a most unjust and painful manner.
Answer:
Because all the emotions came in at once
Explanation:
I don't really know if this is what you're looking for because im kinda confused on the question but anyways I hope this helps:).........if not sorry for wasting your time:)