Answer: The correct answer is A.
The U.S. government signed the Second Treaty of Laramie and pushed Indians onto more remote reservations.
Explanation:
For much of the United States' period of westward expansion, white settlers' attempt to claim plots of land were met with fierce and sometimes violent resistance from indigenous peoples. This resistance intensified in the latter half of the 19th century as the US federal government repeatedly signed and violated treaties with various Plains tribal leaders. Most prominent among these were the Sioux Indians, of which the Lakota are a subgroup. The treaty of Fort Laramie in 1868 established the 60-million-acre Great Sioux Reservation and created agencies to represent the federal government among each tribe. So, the consequences therefore, if the Lakota stayed on the reservation and refrained from attacking white settlers, the Treaty of Lamarie will apply. Thank you.
Answer:
D) reading, ideal, implement
Explanation:
The passage talks about the reading culture of a young boy named Randall which was greatly inhibited by the fact that his teachers introduced a lot of old books for them to read, and which he and other students could not really relate to. His perception of what was ideal was a mixture of both old and new books which would create a sort of balance and make reading more enjoyable.
He proposed the idea to his teachers and they promised to implement it. These three keywords: reading, ideal, implement, set the tone of the passage.
Answer:
work place the peer in the explain
The answer to your question would most likely be false