Answer:
In Passage 1, Guinevere admires Lancelot from afar, while in Passage 2 they’re more obviously linked.
Explanation:
brainly.com/question/17582055
Hope this helps.
To really beautifully portray the emotion of the story/meaning that he is telling.
The sentence given is "A major Romantic poet, John Keats wrote brilliantly, loved hopelessly, and died prematurely. The answer is letter C. "and died prematurely". This is to maintain the parallel structure of the sentence which should be your guide in choosing the next phrase. "brilliantly", "hopelessly", and "prematurely" are alike.
Answer:
E - It allows the author to identify the problems that existed in the previous research.
Explanation:
As the excerpt states in the beginning: " Our thinking, perception, and ability to understand language are processed in the outermost layer of the brain. This area is known as the cerebral cortex. Researchers are still working to understand how the cerebral cortex is organized. Scientists have used a variety of techniques to map the brain's organization over the past century. However, these measures don't always reveal the same boundaries and borders in the brain's landscape." This tells up that there were problems before hand. Which goes with B.
Answer:
I think dreaming means when you are having imaginations of something you wish to happen or it brings out something you are trying to avoid
hope this helps
have a good day :)
Explanation: