Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
Palpable means that something can be felt or touched. In the short story "the dank tropical night that was palpable as it pressed its thick warm blackness in upon the yacht". The answer is D.
B either or judgement, the person is stating that anyone who is not with them is against him therefor making it an either or statement
Answer:
C). The Spacing effect.
Explanation:
'The spacing effect' is demonstrated as the cognitive process which states that learning becomes more effective and fruitful if the sessions spaced or separated out. It displays that these spaced-out study sessions promote more effective encoding of the information in our long-term memory.
As per the question, the value of 'spacing effect' has been illustrated in this example as the students who involve in spaced out study sessions by 'restudying the course material at the end of a semester' would assist them in effectively retaining the information(of course material) for long-term. Therefore, <u>option C</u> is the correct answer.
When i look at this i think that they use leather to show that we have lots of cattle which can give Tourists that feel of the west. They brand in big bold letters to show that Texas is big and bold.
this is right i just did it