Children that heavily rely on the utilization of the internet develop feelings of loneliness and depression because of lack of human contact and emotional connections, making them prone to boredom and depression. Internet use affects children psychologically. The web exposes children to both good and bad information.
So as to not expose the truth. I’m unsure about the background of the question
To what passage are we evaluating? There is no picture or further text for us to observe.
Answer: When Johnny said that to him, he meant for him to stay innocent. He meant for Ponyboy not to go down a bad path like many of the other greasers did. It was a reference to the Robert Frost poem "Stay Gold". Ponyboy had recited the poem to Johnny when they were hiding out at the Windrixville church. In one line of the poem, it had said "Nothing gold can stay" meaning that all good things must come to an end. So he was telling him to stay gold or stay good. So if you think about it he was telling Ponyboy not to change.
Answer:
Hello! Your answer would be “Both the pilot and the serum would be lost if the plane crashed”
Explanation:
2nd & 3rd sentences in the passage explain.