1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Neporo4naja [7]
3 years ago
11

Read the passage:

English
2 answers:
jekas [21]3 years ago
8 0
B. The pilgrim is asking for the meaning of life. The tip off is when he asked the wise man. The rising sun is often used to represent meaning of life.
JulijaS [17]3 years ago
8 0

Answer: B. search for the meaning of life.

Explanation: In the given passage we can see a pilgrim asking a scholar, a sailor or a wise man from the skies to tell him where is the place called "morning". Based on that information we can infer that the passage reveals the theme of searching for the meaning of life, when he asks for where the place called "Morning" lies, he is asking "the wise man from the skies" for the meaning of his life.

You might be interested in
2
ololo11 [35]

Answer:A

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the book counting by seven 1.which of the following is not one of Willows obsessions the color purple the number seven plants
Darya [45]

Answer:

1. The color purple is not one of Willow's obsessions

2. The line: ''I do not like to exclude people I’m the one who is always excluded so I know how that feels'' shows that Willow has empathy. She recognizes herself as an unusual person who is treated in a way she does not like, and so she does not want to treat other people in the same way since she knows it is not nice.

3. The results showed that Willow was highly gifted

4. Willow wore her gardening outfit on her first day of middle school

5. Willow lives in California

Explanation:

The book Counting by 7s is about a young girl named Willow Chance.

Willow lives in California. She is obsessed with the number 7, diagnosing medical conditions and plants. She is an empathetic child and was described as highly gifted by her educational consultant.

She decided to wear her gardening outfit to the first day of middle school to make a statement about her personality.

5 0
3 years ago
Write a letter to a friend describing natural and cultural beauty of nepal​
timofeeve [1]

Answer:

Nepal is a country in southern Asia, in the Himalayan mountains. It borders China to the north and India to the south. The country is characterized by natural diversity: in the south there is a narrow stretch of wetland plains with a tropical and subtropical climate, and moving north starts the middle hills that pass into the High Himalayas. Nepal has 8 of the 10 highest mountains in the world, including Everest.

Nepal is a culturally and linguistically heterogeneous state. The country is home to several dozen ethnic groups with distinctive customs. The predominant religion is Hinduism, but there are also strong Buddhist traditions. The Lumbini area to the south, the birthplace of Buddha Siddhartha Gautama, is frequented by Buddhist pilgrims.

4 0
4 years ago
In Passage 1 and Passage 2, how do the authors
Mariana [72]

Answer:

In Passage 1, Guinevere admires Lancelot from afar, while in Passage 2 they’re more obviously linked.

Explanation:

brainly.com/question/17582055

Hope this helps.

5 0
3 years ago
If a college entrance essay includes information that describes the experience of the speaker, then which means of persuasion do
pshichka [43]
I think the answer to your question would be Ethos because the definition of ethos means the characteristics of the era or culture which could include the speakers experiences.i hope this helps enjoy the rest of your day :)
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What should you always pay attention to at the beginning of every lesson?
    15·2 answers
  • Where is the Raven at the end of the poem (stanza 18)? What does the Ravens presence tell the reader about the narrators grief?
    8·1 answer
  • In monkeys paw why is it difficult in the story to determine if the events are fate or it they are
    10·1 answer
  • Describe the ending of the story. On what basis does the narrator say of Brown, "his dying hour was his gloom"? What was Hawthor
    10·1 answer
  • 6th grade work help please :))
    14·1 answer
  • What words, phrases,
    9·2 answers
  • Use R.A.C.E. to type a one paragraph, short-answer response to this prompt: How does the author use point of view to reveal what
    5·1 answer
  • HELP ME PLZZ I NEED HELP WITH THIS!
    15·1 answer
  • Quote: Tilt your plate,” whispered my mother. “It’s easier to spoon the soup up that way.”
    6·1 answer
  • Passage
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!