1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
MArishka [77]
3 years ago
10

I really need help with this!

French
2 answers:
natulia [17]3 years ago
8 0

<u>Section 1:</u>

  1. Question: What is playing at the Cinema Palace tonight?                Answer: "Zoro et les Pirates" jouer au Cinéma Palace ce soir. ("Zoro and the Pirates" is playing at the Cinema Palace tonight.)
  2. Question: What kind of film is it?                                                                            Answer: C'est un film avec pirates. (It is a film with pirates)
  3. Question: Who is the lead actor?                                                           Answer: L'acteur principal est Jean-Paul Tonnerre. (The lead actor is Jean-Paul Tonnerre)
  4. Question: Who os the lead actress?                                                             Answer: L'actrice principale est Sylvia Montero. (The lead actress is Sylvia Montero)
  5. Question: What time does the first showing start?                               Answer: La première séance commence à 16h30. (The first showing starts at 4:30 pm.)
  6. Question: At about what time does the last showing end?         Answer: La dernière séance approximative finit à 01h00. (The last showing ends at about 1:00 am.)

<u>Section 2:</u>

  1. Will Smith est un acteur très drôle. (Will Smith is a very funny actor)
  2. Emma Watson est une acteuse intellegente. (Emma Watson is an intelligent actress)
  3. Michael Jackson n'est pas bon chanteur. (Michael Jackson isn't a good singer)
  4. Taylor Swift est une bonne chanteuse. (Taylor Swift is a good singer)
  5. Les Beatles sont un bon groupe de musique. (The Beatles are a good music group)
  6. Les Golden State Warriors sont un bon équipe de basket. (The Golden State Warriors are a good basketball team)
  7. Babe Ruth est un bon joueur de baseball. (Babe Ruth is a good baseball player)
  8. Serena Williams est la meilleur joueur de tennis. (Serena Williams is the best tennis player)
Roman55 [17]3 years ago
8 0

Bonjour !

1. Au cinéma ce soir

1. Ce soir, au Cinéma Palace on joue "Zorro et les pirates".

2. C'est une sorte de film comique.

3. L'acteur principal s'appelle "Jean Paul TONNERRE."

4. L'actrice principale s'appelle "Silvia MONTERO."

5. La première séance commence à 16h30.

6. La dernière séance finit approximativement vers 1h00.

You might be interested in
Ils
fiasKO [112]

Answer:

ils aiment

Explanation:

conjugate the verb aimer for the ils form

7 0
3 years ago
Quelle fête française ou canadienne préférez-vous ? Pourquoi ?
nordsb [41]

English translation

Which French or Canadian holiday do you prefer? Why ?

I prefer Canadian, because it is sometimes snowy there and I like snow.

8 0
3 years ago
CAN SOMEONE HELP ME ASAP I HAVE 5 MINS<br> ILL GIVE BRAINLY<br> NO BOTS OR YOU WILL BE REPORTED
Dominik [7]

Answer: don't know sorry

Explanation:

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Bonjour... Can someone help me please ? (( Donne un fin logique à ces phrases . 1. Si j'en ai la possibilité... 2. Si la situati
attashe74 [19]

Hello!

Explanation:

1. Si j'en ai la possibilité, je sortirais se soir.

2. Si la situation le permet, j'iriais chez Lucas.

3. Si les circonstances ne changent pas je ne pourrais pas partir au cinema.

4. S'il comprend qu'il n'a pas le choix, il ne ferais pas tous ces efforts.

5.Vous gagnerez la compétition, si vous travailler dure tout les jours.

6. Il viendra tout de suite, si il pouvait.

7. J'essayerai de m'expliquer avec lui, si il me laisser lui parler.

Hope this helps!

7 0
3 years ago
Est ce que "toute tentative" est au forme pluriel ou singulier?
LekaFEV [45]

Answer:

singular

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    12·2 answers
  • Which verb form correctly completes this sentence?
    6·2 answers
  • the french like a good meal true false there are many distractions in the Francophone world we like to do true false the bread i
    6·2 answers
  • Select the correct sentence to describe your grandfather. Be careful with the adjective agreement.
    9·2 answers
  • A worm moves 3/8 inches five minutes for one hour and 25 minutes how far does a worm moving this time explain
    9·2 answers
  • Some one help me plz IL MAKE YOU INTO A BRANLIST
    11·2 answers
  • Read the sentences aloud, filling in the blanks with the correct word.
    7·1 answer
  • Plzzzz help if you know french
    14·2 answers
  • C Après la lecture
    10·1 answer
  • Can someone help me please
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!