1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vredina [299]
3 years ago
6

Which statement is a theme of the yellow wallpaper

English
2 answers:
Xelga [282]3 years ago
6 0
What are the statements? Sorry can’t help much
Zanzabum3 years ago
6 0
“Yellow” is a theme of the statement “the yellow wallpaper”
You might be interested in
Read the passage from the article..
aalyn [17]

Answer:

Which passage from which article?

8 0
3 years ago
Hoplites in ancient greece?
Anna007 [38]

Answer:

Hoplites (HOP-lytes) (Ancient Greek: ὁπλίτης) were citizen-soldiers of Ancient Greek city-states who were primarily armed with spears and shields. Hoplite soldiers utilized the phalanx formation to be effective in war with fewer soldiers. ... Hoplite soldiers made up the bulk of ancient Greek armies.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Last week you received an email from your local council:
evablogger [386]

Greetings,

I am writing to the council regarding the situation that we currently have with the telephone network. I am grateful for the concern of the council by installing a new telecoms tower in order to improve the telephone network,

Despite the installation of the new telecoms tower, the telephone network has not improved but rather worsened. I am not happy about this as it has affected my personal life and business as I cannot make important calls.

I will be glad if this can be quickly addressed in order for the residents to be able to make calls easily and efficiently. I believe that some of the ways that this can be addressed in order to ensure that there is improvement in the telephone network, is to make sure that the right officials come for the installation.

Furthermore, when the new telecoms tower is installed, it should be tested to make sure that there is improvement in the telephone network. I believe that with this in place, there will be improvement.

Thank you.

Read related link on:

brainly.com/question/16008657

7 0
3 years ago
Water transportation was crucial for the economical development of Mesopotamia. What evidence from the passage best supports thi
katen-ka-za [31]

Answer:

Raw materials arrived in bigger towns with great frequency, which meant that these towns and cities could grow and develop faster.

Explanation:

The given question is about the text <em>California and Mesopotamia: Similarities and Differences.</em>

The options you were given are the following:

  • Raw materials arrived in bigger towns with great frequency, which meant that these towns and cities could grow and develop faster.
  • Overland transportation at that time was painfully slow and clunky, via simple wheeled pushcarts, or pack animals such as donkeys and camels.
  • The canals provided a built-in transportation system for the Sumerian and Akkadian peoples who first settled the place.
  • These rivers had many different branches, tributaries, feeding into them, creating a vast network of streams and canals.

The correct option is the first one as it directly states that water transportation helped towns and cities develop faster, making it crucial for the economical development of Mesopotamia. The rest of the options do not.

The second states why overland transportation wasn't the best, why it made things harder. There is nothing about water transportation.

The third simply states that the canals provided the Sumerian and Akkadian peoples with a transportation system. It doesn't say why that's good, unlike the first one.

The fourth would be the worst option as it doesn't include any information about transportation systems.

8 0
3 years ago
What is the impact of Emma Watson sharing her own experiences with inequality, as a woman?
oee [108]
Women have handled life’s complexities when trying to claim equality, the more difficulties faced the stronger they get. If what men can do and so as women too.  With the experience of Emma Watson, I would say that women equality is indeed a right and not a privileged. A right to be taken care of, to be heard, to be nurtured, and most importantly can be a leader too. The only difference of women to a man is that we don’t have that masculine physique but the brain that functions in a man is also similar to a women’s brain.
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Plastic bags are ____ symbols of consumer society; they are found wherever you travel.
    5·1 answer
  • Read the passage. (1) Most Americans know that “Uncle Sam” is a nickname for the United States; however, few Americans know how
    11·1 answer
  • Which literary device attaches human qualities or actions to animals, objects, or abstract concepts?
    11·1 answer
  • A growth from the soil of this own mind with a living root and not a twig broken off other men's thoughts… Which kind of figurat
    10·1 answer
  • In her tale, the wife of bath offers direct statements on friars(line 39-56), women' s desire (lines 101-126), and marriage (lin
    9·1 answer
  • Find the error with subject-verb agreement. Select the incorrect verb and type it correctly. The Cedarburg Environmental Associa
    12·1 answer
  • ITS TIMED HELP!!
    8·1 answer
  • Rable.
    13·1 answer
  • HALF a league, half a league,
    9·1 answer
  • The Nineteenth Amendment
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!