1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ioda
3 years ago
12

HELP!!!

English
1 answer:
kodGreya [7K]3 years ago
5 0

An informative essay is a form of writing that teaches the reader about a topic in an unbiased way. Normally, this type of essay will include an introduction, some paragraphs of the body, and a conclusion. The body of the essay will generally contain facts that are well researched and come from reliable sources.

You might be interested in
According to the word entry, what is the language of origin for the word retribution? ret•ri•bu•tion (re-trə-ˈbyü-shən) n. 1: So
sergiy2304 [10]

D all of the above.  

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
(GIVING BRAINLIEST!!!)
SpyIntel [72]

Answer:

The answer is A.

Explanation:

You really just have to read thoroughly.

3 0
3 years ago
Why is drugs in school not a strong topic?
Sholpan [36]

Answer:

Drugs are not a huge topic in school because it is not healthy for anyone to do. All schools are a drug-free zone to keep the kids safe from second hand smoking because it is proven that second hand smoking is more deadly then that person smoking (which is one way drugs can be used) because the person is not immune to the toxins in your body as they are. It can cause heart failure and many other side affects, may resulting in death. It is not something that schools want to promote in a school, just for the fact that they want to the students go far in life and not have to die at a young age because of nicotine use or any other kind of drugs, that is not want a school was built for.  

Explanation:

Hope this helps

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What might this passage suggest about workers' lives during the time The
garik1379 [7]
I’ve read this book, assuming the time period, it was the spark of industry so many jobs had terrible conditions, the pay was low, people were exhausted from they’re jobs, and poverty was bad, the answer is
A.) they found their jobs boring and unfulfilling
8 0
3 years ago
Write the contraction for: are not
valina [46]

Answer:

Aren't

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the central idea of this excerpt?
    9·2 answers
  • Explain Thoreau's figurative use of the word “burrowing” in the final paragraph. What is he digging for?
    15·1 answer
  • How is Muhammad Ali connect to the book to kill a mockingbird
    6·1 answer
  • Which sentences have spelling errors?
    5·2 answers
  • True of false a doctor has a vested interest in giving you information
    9·2 answers
  • Examine the first dialogue between the two waiters, considering what they say and how they say it. How does it establish the dif
    13·1 answer
  • Read this passage
    5·1 answer
  • Part A
    13·1 answer
  • Select the stranded english translation for the word below
    6·1 answer
  • The suffix -est means:
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!