The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
Answer:
why did you request for my help?
Explanation:
and what are you talking about?
Answer:
Generally, hyphens are used to join two words or parts of words together while avoiding confusion or ambiguity. Consult your dictionary if you are not sure if a hyphen is required in a compound word, but remember that current usage may have shifted since your dictionary was published.
Explanation:
Answer:
The statement that best describes the excerpt is:
3- Most of the sentences have a similar structure.
Explanation:
The first two sentences may seem longer, having more elements. But from the third sentence on, what we have are simple clauses, independent sentences. The structure is so similar that Paine was able to omit the verb "to be" from the fourth sentence on, since it had been mentioned in the previous sentence, and the other are somehow a continuation of that same idea. Therefore, we can safely say that most of the sentences have a similar structure.