Newspaper did not write about the holocaust because they feared Nazi government who caused the holocaust.
<u>Explanation:</u>
The Holocaust, otherwise called the Shoah, was the World War II massacre of the European Jews. Somewhere in the range of 1941 and 1945, across German-involved Europe, Nazi Germany and its colleagues methodically killed exactly 6,000,000 Jews, around 66% of Europe's Jewish populace.
This was a destruction caused on a large and mass scale caused by the Nazi government and fearing that the newspaper and the media did not want to cover it.
Answer:
According to a blog maintained by the History Department at Harvard University, Rome was a republic for 450 years until it became an empire under Julius Caesar.
The British Museum has determined that the fall of the Roman Empire took place by the fifth century AD
These two senteces above are used in the passage to show credibility.
This is because they make reference to two institutional authorities that have credibility and prestige in academic history, and the cultural world: the History Department at Harvard, and the British Museum.
In other words, the Harvard and the British Museum are the sources of the passage.
<span>United States. After the Berlin Wall was knocked down in 1989 (which was a barrier between West and East Germany), everything began to change for communist east Europe. The USSR (Soviet Union) communist regime collapsed. This was due in part to the U.S. policy of containment (containing communism in a certain country/area), while encouraging democratic reforms to eastern europe. This gave support to the East and hope that they would be free from communist rule, which they were in 1989.</span>
Speculation<span> is the practice of engaging in risky financial transactions in an attempt to profit from fluctuations in the </span>market<span> value of a tradable good such as a financial instrument. Problems involved are increasing the risk of stock investing and overproduction.</span>
The Spanish used Native Americans to look after their horses
The answer is C horseback riding