Answer:
a widely held but fixed and oversimplified image or idea of a particular type of person or thing.
"the stereotype of the woman as the carer"
hope it helps
Heal: He wrapped the bandage onto his wound and hoped it would heal.
Heel: He kicked his heel into the pavement.
Together: He wrapped the bandage around his heel and hoped it would heal soon.
Answer:
CAN I HAVE BRAINLIEST PLEASSE
Brown v. Board of Education of Topeka. On May 17, 1954, by unanimous vote, the U.S. Supreme Court declared that "separate but equal" education facilities are "inherently unequal," and that segregation in the schools is, therefore, unconstitutional.
Explanation:
Answer:
Examples and Statistics
Explanation:
The examples being 'they sign up to build a school for a gold star on their resume, but they have no real building skills and take jobs away from local construction workers' and 'they arrive to teach English but instead take selfies with the locals'. The statistics are the resources they've used to write this (ex. Schulten, Rolfe, Michaels, etc.) and the information they've drawn from it.
Question 1. It is reasonable to infer that:
Saburo is less afraid of change than his older brother. Jiro thinks the old ways are the right path, and that tradition is the best teacher. On the other hand, Saburo welcomes novelty and embraces the opportunity to open himself to other cultures.
Question 2. Which of the following most accurately describes Saburo?
Visionary and optimistic. He expects that by studying the Western culture, he will have the tools to help his family grow their business, envisioning a path that others haven't considered.
Question 3.
According to the passage, Saburo and Jiro's family
:
Collected and traded rice with the local community. The text mentions that "They kept storage houses for rice and traded or sold rice to local emplyers for a profit".
Question 4.
It is reasonable to conclude from the end of the passage that.:
Both Japan and Saburo's family opened up to the Western world and benefited from the trade. Jiro was swayed by his sensei into accepting his brother plan and later convinced their family, which indicates that people slowly opened up to the foreigners and the trade opportunity.
Question 5. Which of the following is NOT one of Jiro's concerns about Saburo's plans?
He thinks that the financial costs involved in Saburo going to school are too high. Jiro is not worried about the costs, but about the loss of tradition and Japan's glory over the modern American advancements.