The correct answer is C. Tom believes there is no hope for his acquittal
He is aware that no matter how good Atticus is, he will still get punished solely because he is an African American.
Answer:
A. The connotation of the word careless suggests that Marta doesn't pay attention to her things.
Explanation:
Careless, as used in the passage, shows that she was not being careful with her glasses thus she ended up breaking them. Since the passage said that she usually broke them within a week, we can infer she isn't careful with any pair of her designer glasses she has bought. Therefore, it cannot be B because she does NOT really care about her things, and C is off-topic because it never says that she prefers designer sunglasses, only that that is what she always bought.
Answer: Some people can easily get fooled.
Explanation: This is the right answer for the ppl that has k12
k12 gang btw
It is a short story/ the second choice
Answer:
.1 Some people smuggled them out. Also the Free French, who worked with The British and American forces, went in to get the Jews off of trains. They did this by doing gorilla attack on the trains and stations. Also in a few cases attacked ghettoes, and then liberated the ghettoes to get the Jews out.
Part Two. But the Free French did Physically fight the Nazis with German tanks like Panzer Kampwagen Ausf IV and Panzer Kampwagen Ausf VI ( Tiger), also Kampwagen Ausf V (Panther). But however, the answer is C.