Cannot help without the picture or the stanza!
Answer:
She would explain why she is so concerned about Girl.
Explanation:
The passage would most likely change if Girl's mother was the narrator by explaining her concern for her daughter and why she would want her to be upright and be a good daughter.
From the passage given, it is narrated from the perspective of Girl where she talks about how her mother always tells her not to sing Benna in Sunday School, eat her food in such a way that it won't turn her stomach, walk like a lady and so on. We can infer that Girl is exasperated and tired of her mother's interference in her life and does not really understand her mother as she believes she is trying to control her life.
Narrating the story from her mother's point of view would enable her to explain why she is so concerned about her daughter, not as if she is controlling her.
Option A answers the text best.
Answer:
nation:
“An Encounter” suggests that although people yearn for escape and adventure, routine is inevitable, and new experiences, when they do come, can be profoundly disturbing. The narrator and his friends play games about the Wild West to disrupt the rote activity of school, and venture into Dublin for the same reason.
Answer:
While I <u>was taking</u> a shower, my cell phone rang. I asked my sister to answer it, but she didn’t hear me because she <u>was cleaning</u> the backyard.
(it's the first option)