1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vinil7 [7]
3 years ago
11

Describe un apartamento

Spanish
2 answers:
prohojiy [21]3 years ago
8 0
Your answer is (An Apartment). Hope this helps!
Vlada [557]3 years ago
4 0

Answer: An apartment

Explanation:i speak spanish lol

You might be interested in
Nosotros no __________ en la casa. ( 2 points) Question 5 options: 1) estamos 2) está 3) estáis 4) estoy
algol [13]
The sentence is plural
Estamos is the only one that fits.
6 0
3 years ago
Tan como or tanto/a/s como - decide and make sure stuff matches where it needs to.
dalvyx [7]

Answer:

1. Ella corre en carreras tanto como yo.

2. Y ella va  tan rápido como yo.

3. él puede levantar  tantas pesas como yo.

4. Pero él no es  tan fuerte  como yo.

5. No hago  tantos ejercicios como tú.

6. Yo no soy tan aficionada a los ejercicios físicos como tú.

8 0
3 years ago
Completa las oraciones con el imperfecto de los verbos.
natali 33 [55]
<h3>Complete the sentences with the imperfect.</h3>

1. El doctor dijo que no ____ (ser) nada grave.

Answer 1: era

El doctor dijo que no era nada grave.

The doctor said it was nothing serious.

-

2. El doctor ____(querer) ver la nariz del niño.

Answer 2: quería

El doctor quería ver la nariz del niño.

The doctor wanted to see the child's nose.

-

3. Su mamá ____ (estar) dibujando cuando Miguelito entró llorando.

Answer 3: estaba

Su mamá estaba dibujando cuando Miguelito entró llorando.

His mother was drawing when Miguelito came in crying.

-

4. Miguelito ____ (tener) la nariz hinchada (swollen). Fueron al hospital.

Answer 4: tenía

Miguelito tenía la nariz hinchada. Fueron al hospital.

Miguelito had a swollen nose. They went to the hospital.

-

5. Miguelito no ____ (ir) a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Answer 5: iba

Miguelito no iba a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Miguelito was not going to play anymore. Now he wanted to go home to rest.

-

6. Miguelito y sus amigos ____ (jugar) al béisbol en el patio.

Answer 6: jugaban

Miguelito y sus amigos jugaban al béisbol en el patio.

Miguelito and his friends played baseball in the yard.

-

7. ____ (Ser) las dos de la tarde.

Answer 7: Eran

Eran las dos de la tarde.

It was two in the afternoon.

-

8. Miguelito le dijo a la enfermera que ____ (dolerle) la nariz.  

Answer 8: le dolía

Miguelito le dijo a la enfermera que le dolía la nariz.

Miguelito told the nurse that his nose hurt.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
How would you say, ‘it’s my book’? How would that change if you said, ‘it’s your book’? ‘it’s his book’ in Spanish?
Verizon [17]
Es libro es suyo- the book is his
es suyo- its his/hers
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Hoy en el aeropuerto ocurrió (happened) algo muy interesante. Primero, facturé el equipaje y fui a buscar los servicios. Los enc
oee [108]

Answer:

Eso es fantástico

Explanation:

porque es una gran historia y todo es correcto

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Fueron a la abarrotería y compraron _____________________. unos melones y unas sandías unos tomates y unas cebollas ropa y unos
    8·2 answers
  • Escoge el verbo correcto para cada espacio en blanco.
    7·2 answers
  • Each of the Spanish sentences below are incorrect in either grammar or meaning. Rewrite each sentence correctly in SPANISH.
    11·2 answers
  • I’m having trouble learning the rules of writing Spanish commands, and need help to correct the endings of my verbs
    15·1 answer
  • (Ud.) / salir antes de las cinco
    7·1 answer
  • Vosotros __________ ir a comer pizza. <br><br> quiero quieres quiere queremos queréis quieren
    11·2 answers
  • Select the correct conjugation of the verb preferir.
    7·2 answers
  • La Familia Escribir. The responses to the questions need to be in spanish. Thank you so much!
    10·1 answer
  • Cómo identificar las ideas principales de los que no son​
    10·2 answers
  • Example: 1 (like) liked to ride our horse when I (be) was younger.
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!