1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
notka56 [123]
3 years ago
7

Modelo el padre de mi padre abuelo Question 1 with 1 blankel hijo de mi hermano sabrino Question 2 with 1 blankla esposa de mi p

adre, pero no soy su hijo madrasta Question 3 with 1 blankel hijo de mi hija nieto Question 4 with 1 blankel esposo de mi hermana Question 5 with 1 blankhombre que estudió (studied) computación Question 6 with 1 blankla madre de mi padre
Spanish
1 answer:
Andreas93 [3]3 years ago
6 0

Answer:

<u>Question 1:</u> El hijo de mi hermano el sobrino

<u>Question 2:</u> la esposa de mi padre, pero no soy su hijo la madrastra

<u>Question 3:</u> el hijo de mi hija el nieto

<u>Question 4:</u> el esposo de mi hermana el cuñado

<u>Question 5:</u> hombre que estudió (studied) computación el programador

<u>Question 6:</u> la madre de mi padre la abuela

Explanation:

These exercise is about member of the family.

Translation of the answers:

<em>Question 1: The son of my brother </em><em>the nephew </em>

<em>Question 2: my father's wife, but I am not his son </em><em>the stepmother </em>

<em>Question 3: my daughter's son </em><em>the grandson </em>

<em>Question 4: my sister's husband  </em><em>the brother-in-law</em>

<em>Question 5: man who studied (studied) computing </em><em>the programmer </em>

<em>Question 6: my father's mother </em><em>the grandmother</em>

You might be interested in
Panama why is sancocho de gallina the most typical???
siniylev [52]
Panamanian sancocho originated in the Azuero region of the country, and Panamanians swear by eating a bowl of the hot soup for lunch on the hottest days, to help cool off. Sancocho is regarded almost as an elixir of life in Panama.
4 0
2 years ago
If you “nunca” eat red meat how often do you eat it
ivanzaharov [21]
"Nuca" means never in spanish. So that means you would ever eat red meat. :)
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Llena el espacio en blanco. A common food in Argentina is carne a la ___ which is similar to chicken fried steak.
garri49 [273]
I think that the answer is milanesa

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Part 2-Translation
kicyunya [14]

Explanation:Early one Saturday morning, (6) a fisherman and his (7) son's son went fishing. Since the fishermen don't like to talk (8) a lot, (9) the men in our story were so quiet like the (10) fish. (11) Only at noon, when the clouds appeared on the horizon, did the son He said to the father, "It looks like it's going to rain." (12) The father looked up at the sky and shook his head as a sign of approval. But he didn't say a word. (13) One day happened that way. On Sunday they took a break. But as usual, nothing was said. On Monday they went fishing again, but still in (14) silence. That's how Tuesday, Wednesday, Thursday, and Friday all passed in the same way. It wasn't until Friday night, when it started to rain heavily, that the father wiped (15) his forehead with his hand and said: "Yes, you are right.

<h2>Plz Mark As Brainlest </h2>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1) Voy a utilizar los platos me ______regaló mi abuela.
Sveta_85 [38]

1) Voy a utilizar los platos me ______regaló mi abuela.

Answer 1: que

Voy a utilizar los platos que me regaló mi abuela.

I am going to use the dishes that my grandmother gave me.

2) Ana comparte un apartamento con la chica a ________conocimos en la fiesta de Jorge.

Answer 2: quien

Ana comparte un apartamento con la chica a quien conocimos en la fiesta de Jorge.

Ana shares an apartment with the girl we met at Jorge's party.

3) Esta oficina tiene todo ______ necesitamos.

Answer 3: lo que

Esta oficina tiene todo lo que necesitamos.

This office has everything we need.

4) Puedes estudiar en el dormitorio _______ está a la derecha de la cocina.

Answer 4: que

Puedes estudiar en el dormitorio que está a la derecha de la cocina.

You can study in the bedroom that is to the right of the kitchen.

5) Los señores _____ viven en esa casa acaban de llegar de Centroamérica.

Answer 5: que

Los señores que viven en esa casa acaban de llegar de Centroamérica.

The gentlemen who live in that house have just arrived from Central America.

6) Los niños a ______ viste en nuestro jardín son mis sobrinos.

Answer 6: quienes

Los niños a quienes viste en nuestro jardín son mis sobrinos.

The children you saw in our garden are my nephews.

7) La piscina ______ ves desde la ventana es la piscina de mis vecinos.

Answer 7: que

La piscina que ves desde la ventana es la piscina de mis vecinos.

The pool you see from the window is the pool of my neighbors.

8) Fue Úrsula _______ ayudó a mamá a limpiar el refrigerador, es muy simpática.

Answer 8: quien

Fue Úrsula quien ayudó a mamá a limpiar el refrigerador; es muy simpática.

It was Úrsula who helped mom clean the refrigerator, she is very nice.

9) El hombre de _____ hablo es mi padre.

Answer 9: quien

El hombre de quien hablo es mi padre.

The man I'm talking about is my father.

10) ___ te dijo Pablo no es cierto.

Answer 10: lo que

Lo que te dijo Pablo no es cierto.What Paul told you is not true.

11) Tengo que sacudir los muebles ___ están en el altillo una vez al mes.

Answer 11: que

Tengo que sacudir los muebles que están en el altillo una vez al mes.

I have to shake the furniture that is in the loft once a month.

12) No entiendo por qué no lavaste los vasos ______ te dije.

Answer 12: que

No entiendo por qué no lavaste los vasos que te dije.

I don't understand why you didn't wash the glasses I told you.

13) La mujer a ______ saludaste vive en las afueras.

Answer 13: quien

La mujer a quien saludaste vive en las afueras.

The woman you greeted lives outside.

14) ¿Sabes _______ necesita este dormitorio? ¡Unas cortinas!

Answer 14: lo que

¿Sabes lo que necesita este dormitorio? ¡Unas cortinas!

Do you know what this bedroom needs? Some curtains!

15) No quiero volver a hacer ______ hice ayer.

Answer 15: lo que

No quiero volver a hacer lo que hice ayer.

I do not want to do again, what I did yesterday.

16) No me gusta vivir con personas a ______ no conozco.

Answer 16: quienes

No me gusta vivir con personas a quienes no conozco.

I don't like living with people I don't know.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

7 0
3 years ago
Other questions:
  • In Spanish why are the present tense verbs for to complete considered a stem changing verb
    8·2 answers
  • ¿A que se traduce la –tion en español?
    13·2 answers
  • You just arrived to your hotel in Mexico city. What do you tell the recepcionista? in spanish?
    15·1 answer
  • Please HURRY!!!!!!
    5·1 answer
  • Please help, If you are good at Spanish then this shouldn't take long
    11·2 answers
  • Help?!?!?!!?!?!????????????
    11·2 answers
  • Antología de vendedor, vender,gerente
    15·1 answer
  • Write the plurals of (notice some have definite articles and other indefinite):
    8·1 answer
  • Who signed the peace treaty with Agustin de Iturbide
    14·2 answers
  • La polución es mala para la salud de todos.
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!