Answer:
the setting is the forest at night. the forest is dangerous , the two characters get lost, they get immobilized and in the end probally killed. the theme is man's wish to rule over nature and possess nature. in the end it turns out that it is nature who rules and man is only a speck in it.
Explanation:
<span>The Industrial Revolution brought about many changes in terms of economic activity. The good changes were that Industries grew and commerce and trade expanded. Population grew and cities started to rise. Living standards of the people improved due to the increase of wealth giving them access to greater comforts. There was also division of labor making production more efficient. There were also bad changes brought by the Industrial Revolution such as the destruction of small businesses who could not compete with large industries.</span>
Answer:
nothing other than; unmitigated
Explanation:
lol hav a good day
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1