1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
NNADVOKAT [17]
3 years ago
10

Iambic feet have____

English
2 answers:
Lerok [7]3 years ago
8 0
Lambic feet have two beats.
Blababa [14]3 years ago
4 0
Iambic feet have two beats.
You might be interested in
What is the main purpose of this passage?
Jet001 [13]

Explanation:

I could not find the passage that is missing in your question but I will tell you some pieces of information that could be helpful.

  • Emily Elizabeth Dickinson was born in 1830, Massachusetts and she was an American poet. She lived in one prominent family and she was studying at the Academy called Amherst.

People were thinking that she is eccentric and she was living life in isolation and she was an introvert person.

She was considered as a unique poet of her age so the answer D could be right. Also, other options are including something that we can see in her poetry so for the answer you must read the passage appropriately.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What do assimilation rules state? Give examples
Ivanshal [37]
ASSIMILATIONS OF THE /j/ Assimilation is when two sounds come together and change or melt into a new sound. Assimilations may happen inside a word, or between two words, when the final sound of a word touches the first sound of the next word (because when we speak we join all the words together).

(Sorry if this didn’t help!

7 0
2 years ago
English article about you have heard about a school allows students to decide which subjects are tought​
Inessa [10]

Answer:

In today’s modern world, education has come a really long way. Nowadays, schools are giving their pupils the chance to decide which subjects they are taught, even in early grades such as grade 6. This has sparked many debates on whether giving the students this opportunity is going to be beneficial or not. I believe that this can be advantageous for the students.

Firstly, giving students the opportunity to decide which subjects they are taught can greatly boost the students’ morale. Moreover, as they would be only studying what they want, they would be less likely to drop subjects. Also, the increased motivation can result in the students performing better in their studies. In addition, some students may choose less subjects if they are given this opportunity and this would allow them to spend more time and focus on the subjects of their choice.

Giving students the opportunity to choose which subjects they are taught can make the students feel more responsible. This is because they would feel that their performance is in their hands. This is likely going to make the students think more about their career. Also, they would be more compelled to do better in the subjects that they have chosen because these subjects would be somewhat or even directly related to their dream careers. Additionally, it would also make the students feel more free and independent.

In conclusion, due to its various benefits, I think that schools should be giving its students the opportunity to decide which subjects they are taught. However, there must also be some mandatory subjects like Mathematics and language that are essential for all professions.

4 0
3 years ago
How did germany's location contribute to its defeat?
alexandr402 [8]

Germany had to fight to many upfront which lead to it's defeat


4 0
3 years ago
I came home to find the entire kitchen floor covered in scraps of sock:
evablogger [386]

Answer:

D. Jake tore up the main character's socks.

Explanation:

Well, all of the other answers do not make sense.

B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.

C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.

A and D were probably the answers you were confused with.

A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.

They focus on the fact Jake broke the sock.

So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.

That is my answer!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • When we go to Hawaii, we know to dress light and bring an umbrella. This is because we know Hawaii's _____. climate weather
    5·2 answers
  • Which sentence contains a correctly punctuated parenthetical phrase? The problem, low productivity is caused by too much time wa
    11·1 answer
  • Whats the central idea of life isn't fair deal with it
    9·1 answer
  • Treasure Island
    14·1 answer
  • Why u give answer isn’t correct?
    8·1 answer
  • 1. Who first built the houses along the East River front in Manhatten that later became tenement
    14·1 answer
  • How can the syllabus help you prepare for class?<br> SUBMIT
    9·2 answers
  • Please giving Brainly question and 10 points!!
    13·1 answer
  • When is it ok to lie or keep a secret?list some occasions individually.<br><br><br> Plz answer!!
    8·2 answers
  • Which sentence from the article would be MOST important to include in a<br> summary of the article?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!