Answer:
The one on the top and right is water erosion, The one on the left is caused from a rock being there for so long is starts to become thinner because of the wind. Now the middle left is a natural basin that looks like water flowed through it so again water erosion. The middle right looks like the rocks and dirt fell off a mountain from being loosened from all the water,wind,humans and others so the kind of erosion is accelerated erosion. the bottom left is strong wind erosion. and the bottom right is a landslide. Hope this helps.
Explanation:
Answer:
Explanation:
Spatial competition occurs when the amount of space available is inadequate to satisfy existing or expected future wants. For example space for transport or agriculture may be at the expense of space for ecosystems
Samarkand is smaller in size than Tashkent.
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".
It changes precipitation patterns, transfers warm and cold air, and causes/may cause strong storms.