Answer:
The concept vocabulary sharpens the reader’s understanding of the mental and emotional state of The Seventh Man by providing detailed, descriptive words that help the reader envision what The Seventh Man thinks and feel
<span>At the end of a text, a useful way to annotate is to make a list of the key points.
Annotation refers to some notes at the end of the text - so if you want to annotate your study properly, you should just jot down some of the things that you want to explain or comments that you may have regarding the text you've just written.
</span>
Answer:
My Mother is a very strong and independent mother. She's been a single mother all her life and is a really huge role model in me and my siblings lives. My mother is very beautiful and lovey. If you ever need opinions or advice my Mother is the person to go to. She is very wise and those her envy her are never able to bring her down.
Explanation:
Answer:
This passage reveals that:
C) Slavery was a taboo subject, to be avoided in polite conversation.
Explanation:
Frederick Douglass was born in 1818. He was an abolitionist, a writer, and a social reformer whose autobiography "The Narrative of the Life of Frederick Douglass" greatly influenced the abolitionist movement in 1845. In the book, Douglass tells the story of his life as a slave and the measures he took to learn how to read and write.
From the passage we are studying here, it can be easily inferred that slavery was a taboo issue in conversations. Even though it was a reality - and a horrific one -, people were uncomfortable when it was brought up. According to Douglass, "grownup people" were discussing it, but whenever he brought it up with white boys around his age, they were troubled, bothered by it. Maybe they were suddenly and sharply reminded that that human being they were talking to, unlike themselves, did not have any freedom. His life was set in a very different direction than theirs. Being reminded of that was probably uncomfortable.