Answer:
In the poem 'The Call', by robert Service, the author used mainly an encouraging and positive tone.
Explanation:
Robert Service uses this tone to make clear what his feelings were towrds the event that he was called to War, and states the fact that war war an effort for him and that everyone could join in, including rich people or princes.
problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects.
In the very, very simplest terms, judging the validity of an argument starts centers around this process:
1) Identify the rhetoric (Lines of Argument) from the actual, formal reasons. Separate the persuasive language from the actual claims to truth and fact.
2) Analyze those reasons (claims to truth and fact) by identifying their logic (often in the Implicit Reasons) and evidence.
3) Test and evaluate the logic and evidence; identify logical errors and ask whether the evidence can and has been tested and objectively, repeatedly, factually verified.
Answer:
The speaker (Shakespeare) in the sonnet praises his beloved by comparing his beloved to a “summer’s day is explained below in details.
Explanation:
Sonnet 18 is complicated and, at one level, it is as explained in the statement preceding. The nature of its opportunity quatrain is, admittedly, positive but, correspondingly disappointed by the restrictions of the sonnet custom and tradition and its application of stock comparisons, to display a love which the lover appears to surpass.
Answer:
2. The strange thoughts that come when our minds are at rest.
Explanation:
William Shakespeare's "Romeo and Ju li et" revolves around the tragic love story of two lovers who chose death than being separated. The romantic tragedy focuses on how societal and family pressures often became the obstacle for successful love and how detrimental it can be.
In the given passage from Act I scene iv of the story, Mercutio was describing his dream about<em> "Queen Mab"</em> which Romeo declares nonsense. Then, Mercutio declares that dreams are the<em> "children of an idle brain"</em>, the result of a 'free' mind with nothing to do. According to him, such dreams came out from nothing and are merely "<em>vain fantasy</em>."
Thus, the correct answer is option 2.