The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
it's harmful to not only individuals, but society as well. it is hard to combat because of how society works. If someone very influential says something ra cist, se xist etc on social media, that can teach many people to think saying things like that is okay. alienating someone from society is incredibly harmful, and it can influence others to do the same.
The right answer you are looking for is denotation
4. In 1854, Cyrus West Field conceived the idea of the telegraph cable and secured a charter to lay a well-insulated line across the floor of the Atlantic Ocean. Obtaining the aid of British and American naval ships, he made four unsuccessful attempts, beginning in 1857.
Answer:
Not only did the cat eat the beef but also the chicken. or, The cat not only ate the beef but also the chicken.
Explanation:
Personally, i like the second sentence better but i think both could work :)