Answer: later curfew, younger driving age, younger drinking age.....
Explanation:
speaking from a teen myself and having very strict parents I still have a bed time like a little child has, and my sisters have a curfew and they are way more responsible than me, the driving age I wish was so much younger coz I can't wait to start driving, and make a teen wait till their 16 or 17 just to get their license is just BS and last but not least the drinking age.... other parts of the world get to drink as long as they can reach the counter, so I hope I can help you out with your essay, and if I do just let me know if I did, good luck!!!
Patterns of organization show the relationships between supporting details in paragraphs, essays, and chapters. The organization of the supporting details helps you understand how an author thinks and helps you remember what you read.
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
The film has raunsford explain the trap with his companian
Answer:
Use a the woods as the setting somewhere in Britain in the 1800's
subject killer on the loose
theme be careful who you trust
sorry that i cant help more but good luck!