1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
icang [17]
3 years ago
12

PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB

Spanish
1 answer:
Lelu [443]3 years ago
6 0
<h3>PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB</h3>

Bold Answers:

Question 1: Juan y lucia _________ (encontrarse) cansados.

Answer 1: Juan y Lucía se encuentran cansados.

Translation 1: Juan and Lucia feel tired.

-

Question 2: Un pablo ______ (doler) la cabeza.

Answer 2: A Pablo le duele la cabeza.

Translation 2: Paul's head hurts.

-

Question 3: Tú y yo ___________ (sentirse) contentos.

Answer 3: Tú y yo  nos sentimos contentos.

Translation 3: You and I feel happy.

-

Question 4: A ellos _______ (doler) la espalda.

Answer 4: A ellos les duele la espalda.

Translation 4: They have a back pain.

-

Question 5: Nosotros __________ (sentirse) enfermos.

Answer 5: Nosotros nos sentimos enfermos.

Translation 5: We feel sick.

-

Question 6: Yo ____________ (sentirse) bien.

Answer 6: Yo me siento bien.

Translation 6: I feel good.

-

Question 7: A mi hermano Andres no _______ (doler) el estómago hoy.

Answer 7: A mi hermano Andrés no le duele el estómago hoy.

Translation 7: My brother Andres does not have a stomach ache today.

-

Question 8: Mis abuelos no ________ (sentirse) bien y no van al parque.

Answer 8: Mis abuelos no se sienten bien y no van al parque.

Translation 8: My grandparents do not feel well and do not go to the park.

-

Question 9: Mis amigos _________ (encontrarse) enfermos, tienen queja.

Answer 9: Mis amigos se encuentran enfermos, tienen queja.

Translation 9: My friends are sick, they have a pain.

-

Question 10: Yo ________ (sentirse) triste porque no puedo salir.

Answer 10: Yo me siento triste porque no puedo salir.

Translation 10: I feel sad because I can not go out.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
Deseo que _[blank]_ una alternativa más saludable.
morpeh [17]
Escojas,tomes those two are the ones
6 0
3 years ago
Hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Neko [114]
I think it’s
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
segun el articulo cual es la causa del.uso generalizado de los medios masivos de comunicaciin colo entretenimiento
AysviL [449]

According to the article, which is the cause of the generalized use of the mass media of communication colo entertainment

5 0
3 years ago
PLEASE HELP!!!!!!! Read the text and question and choose the option with the correctly written answer. Your teacher meets your g
CaHeK987 [17]
Cual es tu nombre
What is your name
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Here’s 17 points for your time please help :( it’ll only take a sec please i’m not the best at spanish it’s my first time look c
Ludmilka [50]

Answer:

les...comer, le...tocar, le...beber,le...jugar

Explanation:

5 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the first floor of a building in Espa
    12·2 answers
  • Which one is not an animal?
    7·2 answers
  • ... su señora , pero ... por lo menos la oportunidad de defenderme
    6·1 answer
  • Pero el entrenador me _____ que lo hiciste muy bien.<br> a. dijo<br> b. dijiste<br> c. dije
    7·2 answers
  • Select the correct form of gustar to complete the sentence.
    6·2 answers
  • Soy Juanjo de México. Mi cuate Rodrigo es de Puerto Rico. Rodrigo tiene un cuate y guareto, se llama Antón. Rodrigo y Antón son
    11·2 answers
  • I need help with this question
    14·2 answers
  • Review material in this lesson as needed, and when you are ready, translate the following ten sentences into Spanish.
    6·2 answers
  • Nombre
    14·1 answer
  • Escribe oraciones completas usando la forma correcta del pretérito. Cambia lo que sea necesario. Sigue el modelo.
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!