Answer:
Hello dear, the article was not provided. But from the context of the question and the available options, the answer is;
B. The farther food travels, the worse it is for the environment.
Explanation:
Food miles refers to the long routes food has to pass through before it gets into the hands of the consumer. The process of transporting food can have negative impact on the environment. Greenhouse gases as well as carbon are emitted in the environment, thus causing an inimical health and environmental challenge.
This is the reason why Island School wants to grow its food. They wish to contribute to a sustainable environment.
I don’t know what a short essay would look like but here’s a paragraph to help you start !
Doubt, as we can read from the Oxford dictionary means “A feeling of uncertainty or lack of conviction.” Throughout our lives many of us have experienced doubt. It’s feeling that we feel as we go about our lives. (Go on about your own experience with doubt)
Answer:
Dear mom,
Oh my goodness I see so much stuff up here. There is this wierd red dust that feels funny and I brought it into this building that was up here from NASA and it has oxygen in it. So I did some expierements on it and it is so cool. I love it up here minus the part I have to wear a suit everytime I go outside and I barley get sleep because my body doesnt allow me to. I feel like im loosing alot of weight. I saw this wierd camera thingy and it looked at me, I think it was from NASA but i dont know. I stepped in the hole yesterday and almost hurt myself.
Explanation:
Answer:
Pirzada ends up at our narrator's house during the autumn of 1971, watching the news about Pakistan and eating dinner with her family
Explanation:
The most obvious element is a character, as shown in option C.
<h3>Why are the other elements not highlighted?</h3>
- The setting refers to the environment where the story takes place and the passage does not refer to any environment.
- The plot refers to the story as a whole and the passage refers to just one point in the story.
In the passage provided, we can see that the narrator refers to a specific person and how that person behaved at a given moment, provoking reactions and thoughts.
A person, in a text, is a character and all the characters are very important elements for the development of the story because they promote the advancement of the narrative and the execution of events.
Learn more about what a character is:
brainly.com/question/13141964
#SPJ1