The answer is B. <span>skipping titles, subtitles, and information in graphs, or captions so he can focus only on reading the passage
</span>
Answer:
reverent will be my guest and on urbane and that matter
<span>Antibacterial soap may have harmful effects.
The best way to determine the main idea of the text after reading it is to think about what you would tell her friend the passage is about. Then, if you have choices, decide which choice best matches. In this passage, it gives two ways in which antibacterial soap can be harmful. It can kill good bacteria, and its constant use can contribute to drug resistance.
</span>
Answer:
It is <em>reality.</em>
- <em>But this depends on the text.</em>
<em>I hope this helped at all.</em>
Based on the given passage describes Jane crashing into Mrs. Miller's car as she thought to herself, "How could I not have seen Mrs. Miller’s van? Out of all the vehicles in this parking lot, I had to back into my Spanish teacher’s?”, but the tone of Mrs. Miller was quite jovial
<h3>What is a Tone?</h3>
This refers to the attitude of an author that is used to tell a story that has a profound effect on the narration which affects the general atmosphere of the scene, also known as the mood of the text.
Hence, it can be seen that when Mrs. Miller realized that her car was dented by Jane, she was jovial about it and acknowledged that she was aware that it was a mistake, and was quite helpful to suggest calling the insurance company to come to fix it up.
Therefore, option A is the right answer.
Read more about tone here:
brainly.com/question/15447799
#SPJ1