Answer:
I believe it is false
Explanation:
If I am wrong give me 1 star
<u>Answer:</u>
<em>Two sisters facing a much more serious conflict
</em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
Antigone is described as young who rises up independence against the power of the state. Her acts demonstrate political and moral championship after being successful in a male dominated arena. She is strong enough that she decides to support her brother even though she was prohibited from doing so. Through her strength and courage, she took the risk and became a hero.
Her desire are beyond her limit but she does not give up, she moves to different communities even though she had lost hope but she was still determined to achieve all her goals.
Answer:
buying is refer for small products
Purchasing is refer for contracts and big products
Explanation:
buying and purchasing are considered as synonyms and both term that are often used interchangeably, these both terms meaning to acquire something against money
Buying an item is considered general term and very commonly used to refer to everyday goods and buying is refer for small products
example ; I bought a new phone
and
Purchasing an item is considered to be more formal word than the buying an item and Purchasing is refer for contracts and big products
example ; I purchased a piece of land
Theme is treated by the way the person is going to respond to the passage or the questions in the passage hope this help may i have brainliest